Чизкейк без випічки.

Чизкейки люблю давно, глибоко та віддано. Але головний недолік в них – у випічці. Не та температура все, зверху скоринка або ж тріщини. Не закрила гарно форму фольгою, туди потрапить вода і низ змокрів. А так хочеться, аби усе було ідеально! Стільки вже я експериментувала над моїм ідеальним рецептом. Але зараз не про нього. Зараз про смакоту, яка не потребує заморочок, багато часу та чогось особливого. Робиться на раз два і смакує! Ну дуже! Я використала інжир, він дуже фотогенічний! Ви можете взяти будь-які ягоди або нарізати фрукти зверху. Можна взагалі без них, теж буде смачно.

Отже, нумо готувати!

Вам знадобиться:

(на форму діаметром 18 сантиметрів)

  • 60 грамів вершкового масла
  • 120 грамів готового печива
  • 120 грамів білого шоколаду
  • 150 грамів вершкового сиру (Філадельфія, Альметте, Твій смак)
  • 70 грамів вершків 33% жирності
  • 100 грамів ягід

Приготування:

  1. Зробіть основу. Печиво поламайте та покладіть у блендер. Збийте до дрібних крихот. Не маєте блендера? Використовуйте силу рук:) Печиво у пакет, пакет загорніть у рушник і бийте його скалкою! Але ніжно, бо їжа потребує вашої любові.
  2. Розтопіть вершкове масло і додайте його до розкришеного печива. Перемішайте. Викладіть у форму, гарненько притрамбуйте, утворюючи дно і бортики майбутнього чизкейка. Поставте у холодильник.
  3. Тим часом перемішайте вершковий сир з вершками. Вони мають бути кімнатної температури, тому дістаньте їх завчасно. Суміш має бути однорідною, без грудочок. Можете використати міксер або вінчик.
  4. Розтопіть білий шоколад і влийте у вершкову суміш. Гарненько перемішайте. Вилийте все на основу, яку ви поставили до холодильника. Знову поставте у холодильник на пару годин.
  5. Коли будете подавати, прикрасьте ягодами.

Смачного!

 

 

Залишити відповідь