Привіт, друзі!
Хочу поділитися безпрограшним рецептом, який вийде у вас за будь-якої погоди, настрою та настройок плити 🙂
Можете їх взяти на роботу у якості перекусу, якщо ви слідкуєте за своїм здоров’ям. Тут тільки трохи корисних жирів, немає цукру, яєць. І вони наздвичайно ситні!
Нумо готувати!
Вам знадобиться:
- 100 гр. вівсяних пластівців
- 100 гр. соняшникового насіння
- 100 гр. насіння льону
- 100 гр насіння гарбузового
- 100 гр. насіння кунжуту (я взяла по 50 макового та кунжутного)
- 300 гр. цілозерного борошна (я брала навпіл житнє та пшеничне)
- 100 гр. рослинної олії ( в мене лляна та соняшникова)
- 200 гр. води
- по чайній ложці розпушувача та солі
Приготування:
Спочатку змішуєте насіння. Тільки погляньте, яка краса!:) Тут повно корисних мікроелементів та клітковини, яка гарненько очищує організм
Окремо змішуєте борошно із розпушувачем та сіллю. Додаєте до насіння і знову перемішуєте
Додаєте олію та воду.
Має вийти дуже густе та трохи липке тісто
Розділіть тісто на дві частини. Візьміть два листа пергаментного паперу, і розкачайте між ними тоненько спочатку одну, потім іншу частину тіста. Мають вийти тоненький шар. Перенесіть його на противень, зніміть верхній листпергаменту та поріжте на шматочки
Випікайте на 190 градусах 15-20 хвилин, я печу 25, мені подобається коли запеченіше та хрумкіше;) Зберігати у закритій коробці, аби печиво не втратило хрумкість. Можно просто у пакеті. З цієї порції хлібців виходить чимало.
І насолоджуйтесь! Смачного! 🙂
Рецепт звідси.