Злакові хлібці

Привіт, друзі!

Хочу поділитися безпрограшним рецептом, який вийде у вас за будь-якої погоди, настрою та настройок плити 🙂

Можете їх взяти на роботу у якості перекусу, якщо ви слідкуєте за своїм здоров’ям. Тут тільки трохи корисних жирів, немає цукру, яєць. І вони наздвичайно ситні!

Нумо готувати!

Вам знадобиться:

IMG_7700

  • 100 гр. вівсяних пластівців
  • 100 гр. соняшникового насіння
  • 100 гр. насіння льону
  • 100 гр насіння гарбузового
  • 100 гр. насіння кунжуту (я взяла по 50 макового та кунжутного)
  • 300 гр. цілозерного борошна (я брала навпіл житнє та пшеничне)
  • 100 гр. рослинної олії ( в мене лляна та соняшникова)
  • 200 гр. води
  • по чайній ложці розпушувача та солі

Приготування:

Спочатку змішуєте насіння. Тільки погляньте, яка краса!:) Тут повно корисних мікроелементів та клітковини, яка гарненько очищує організм

IMG_7701

IMG_7702

Окремо змішуєте борошно із розпушувачем та сіллю. Додаєте до насіння і знову перемішуєте

IMG_7704

Додаєте олію та воду.

IMG_7703

Має вийти дуже густе та трохи липке тісто

IMG_7706

Розділіть тісто на дві частини. Візьміть два листа пергаментного паперу, і розкачайте між ними тоненько спочатку одну, потім іншу частину тіста. Мають вийти тоненький шар. Перенесіть його на противень, зніміть верхній листпергаменту та поріжте на шматочки

IMG_7699

Випікайте на 190 градусах 15-20 хвилин, я печу 25, мені подобається коли запеченіше та хрумкіше;) Зберігати у закритій коробці, аби печиво не втратило хрумкість. Можно просто у пакеті. З цієї порції хлібців виходить чимало.

І насолоджуйтесь! Смачного! 🙂

Рецепт звідси.

 

 

Залишити відповідь